Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Avisos / Afectacions a la circulació als carrers García Lorca i Prim pels treballs de renovació del clavegueram

Afectacions a la circulació als carrers García Lorca i Prim pels treballs de renovació del clavegueram

La primera fase de les obres de renovació del col·lector s’ha iniciat aquest dilluns i comportarà afectacions al trànsit de la zona mentre durin els treballs. Aquests estan dividits en dues fases i afectaran dos trams. La primera etapa afecta el tram del carrer de Federico García Lorca entre General Prim i Abat Escarré i té una durada prevista de dues setmanes. En aquest període, la circulació quedarà tallada.

En paral·lel, la circulació també quedarà tallada a la cruïlla dels carrers de Federico García Lorca i General Prim durant tres dies a partir d’aquest dilluns.

La segona fase de l’actuació servirà per renovar el clavegueram al carrer de General Prim, entre els carrers de Federico García Lorca i Pintor Coello. Aquests treballs s’allargaran durant dues setmanes, segons les previsions, i suposarà el tall de la circulació per aquesta via. De la seva banda, la cruïlla formada pels carrers de General Prim i Pintor Coello estarà tallada al trànsit durant tres dies.

  • Compartir