Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / Les entitats podran proposar activitats per a la Festa Major fins al 16 d’abril

Les entitats podran proposar activitats per a la Festa Major fins al 16 d’abril

Com a conseqüència de l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha ampliat el termini perquè el teixit associatiu pugui presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica
Publicat el: 01/04/2020
Les entitats podran proposar activitats per a la Festa Major fins al 16 d’abril

Les entitats són fonamentals en la programació de Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Festa Major)

Les entitats i altres col·lectius locals que tinguin previst organitzar activitats en el marc de la Festa Major de Rubí podran sol·licitar-ho fins al 16 d’abril. Com a conseqüència de l’actual situació d’emergència sanitària, l’Ajuntament ha decidit ampliar el termini per poder presentar propostes, que inicialment finalitzava el proper dilluns 6 d’abril.

Atès que l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) es troba tancada al públic, totes les sol·licituds s’hauran de fer per correu electrònic a l’adreça i, en cas que l’entitat disposi de certificat digital, també a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, via instància genèrica i adjuntant el formulari que hauran rebut prèviament.

Aquest és un tràmit obligatori que té com a objectiu facilitar al Consistori la coordinació de la programació de la Festa Major, tant pel que fa a la distribució d’espais com als horaris i les necessitats tècniques. Disposar d’aquesta informació també és imprescindible per fer una bona publicitat de la programació i que aquesta arribi correctament a la ciutadania. Per tot això, és important que les entitats i col·lectius que vulguin participar a la Festa Major aportin el màxim d’informació possible i que hi adjuntin, en cas que sigui necessari, altra informació addicional ─explicacions més extenses sobre les activitats, plànols, recorreguts, etc.

Un cop recollides totes les propostes, el Servei de Promoció i Dinamització Cultural s’encarregarà d’encabir-les a la programació de la Festa Major i de solucionar possibles incompatibilitats i contratemps.

Malgrat el context excepcional que ha generat la pandèmia de la Covid-19, des del Servei de Promoció i Dinamització Cultural se segueix treballant per tenir a punt un esquema bàsic de la programació de la Festa Major i de les necessitats que s’han de tenir en consideració. En cas que s’haguessin d’adoptar noves mesures de contenció del coronavirus que afectessin el format o fins i tot les dates de la celebració, l’Ajuntament ho comunicaria de manera immediata a les entitats implicades.

Aquest any, la Festa Major de Rubí està inicialment programada del dimecres 25 de juny al dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere.

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Maig 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Roda de premsa: Casals d'estiu 2020
02-06-2020 - 13:00 / 14:00     Sala de plens i via telemàtica
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)