Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / Les entitats de la ciutat poden participar en la definició del Pla d’equipaments municipals de Rubí

Les entitats de la ciutat poden participar en la definició del Pla d’equipaments municipals de Rubí

La jornada de debat adreçada a les associacions tindrà lloc aquest dijous al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla
Publicat el: 31/05/2016
Les entitats de la ciutat poden participar en la definició del Pla d’equipaments municipals de Rubí

La jornada de debat tindrà lloc al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla, un dels equipaments municipals de la ciutat (foto: Lídia Larrosa)

Tothom qui ho desitgi pot participar a la jornada adreçada a entitats de la ciutat per tal de recollir les aportacions que enriquiran el Pla d’equipaments municipals 2016-2019. El document té per objectiu conèixer, ordenar, planificar i definir els usos de la xarxa d’equipaments municipals de la ciutat. El Pla d’equipaments vol ser l’eina que permeti a l’Ajuntament planificar la política futura d’aquests espais, inventariar la xarxa actual i facilitar el coneixement dels ja existents entre la població.

El document recollirà les competències, les necessitats de prestació de serveis i les disponibilitats dels diferents equipaments, tant municipals com de lloguer, i proposarà les actuacions a realitzar per adequar, optimitzar i millorar les dotacions existents i, si cal, crear-ne de noves.

Per tal d’enriquir el document final, l’Ajuntament de Rubí ha previst obrir a la participació ciutadana algunes fases del Pla d’equipaments. Per aquesta raó, aquest dijous 2 de juny s’ha organitzat una jornada de debat oberta a totes les entitats que ho desitgin. Durant aquesta trobada es crearan grups sectorials per abordar diferents àmbits: el lúdic i sòcio-cultural, l’esportiu, l’assistencial i sanitari, l’econòmic i formatiu, i l’administratiu. L’objectiu és que les entitats, que són usuàries habituals dels equipaments municipals, puguin donar la seva opinió sobre quines necessitats detecten i quines expectatives tenen. Al final de la jornada, totes aquestes aportacions i conclusions realitzades per cada grup es posaran en comú en el marc d’un plenari. Les associacions i particulars que encara estiguin interessades a participar en aquesta jornada de debat, que se celebrarà de 18 a 21 h al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla, s’hi han d’inscriure a través d’un formulari que es pot trobar a la pàgina web municipal.

Les aportacions de les entitats s’uniran a les dels treballadors i treballadores municipals que, mitjançant un formulari, també han donat la seva opinió per tal de detectar, des d’una visió tècnica, les mancances, disfuncions i necessitats existents al municipi pel que fa als equipaments. Pel que fa a la ciutadania no associada, s’ha habilitat un altre formulari d’aportacions a la pàgina web municipal. La participació ciutadana arriba després de les fases d’inventari i de diagnosi del Pla d’equipaments.

Un cop recollides les aportacions dels diferents col·lectius, s’organitzarà una sessió de retorn per presentar el document definitiu. 

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Juny 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)