Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / L'alumnat del Joan Maragall i el JV Foix pot demanar les ajudes al transport escolar a partir de dimarts

L'alumnat del Joan Maragall i el JV Foix pot demanar les ajudes al transport escolar a partir de dimarts

L’Ajuntament de Rubí manté el suport a les famílies que tenen dificultats per assumir el cost del transport escolar fins a aquests dos centres educatius i ofereix la possibilitat de demanar una bonificació
Publicat el: 23/09/2019
L'alumnat del Joan Maragall i el JV Foix pot demanar les ajudes al transport escolar a partir de dimarts

L’escola Joan Maragall en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Aquest dimarts 24 de setembre s’obre el període per sol·licitar les subvencions per al transport escolar discrecional no obligatori dels alumnes matriculats a l’Escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix per al curs 2019-2020. Poden demanar la subvenció  les famílies de l’alumnat matriculat al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Les bonificacions es poden demanar a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania –la del centre o la de Les Torres- fins al 4 d’octubre.

La sol·licitud de subvenció que les famílies de tots dos centres ja van rebre abans de l’estiu també es pot descarregar ara a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Juntament amb aquest document degudament complimentat, en el moment de fer la demanda cal portar:

  • DNI de l’usuari/a. Si no en té i és menor de 14 anys, pot presentar el NIF
  • Declaració responsable del sol·licitant sobre obligacions fiscals i tributàries, sobre compliment de requisits per ser beneficiari i sobre la no obtenció d’altres ajuts pel mateix concepte.
  • Fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar. En cas que l’obtenció d’aquest document no sigui obligatòria, es presentarà el llibre de família.
  • Autorització per accedir a consultar les dades a altres administracions públiques.

El transport escolar fins aquests dos centres educatius es gestiona des del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La despesa es divideix en 3 rebuts al llarg de l’any. A través de la subvenció municipal, les famílies poden bonificar un rebut, dos o tots tres, en funció de la seva renda.

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Febrer 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Atenció als mitjans: Lliurament certificats d'acollida
18-02-2020 - 20:00 / 20:30     Sala de Plens
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)