Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / L’Ajuntament substitueix part de les baranes de formigó per altres de metàl·liques per obrir vistes a la Riera

L’Ajuntament substitueix part de les baranes de formigó per altres de metàl·liques per obrir vistes a la Riera

Un dels punts on s’ha actuat ha estat a la cruïlla entre el pont del carrer Cadmo i el passeig de la Riera, fet que, alhora, permet millorar la visibilitat en aquest encreuament
Publicat el: 19/05/2016
L’Ajuntament substitueix part de les baranes de formigó per altres de metàl·liques per obrir vistes a la Riera

Les noves baranes metàl·liques afavoreixen la visibilitat dels conductors a l’hora de fer el gir en aquest punt

L’Ajuntament ha arranjat diversos trams de la Riera de Rubí amb la voluntat de millorar la qualitat ambiental i paisatgística d’aquest espai i adoptar mesures per evitar-ne la seva futura degradació. Una de les tasques que s’han dut a terme ha estat la substitució de part de les baranes de formigó per altres de metàl·liques, que permeten una observació directa de la Riera a través seu.

Les obres d’arranjament de la Riera s’han centrat en tres trams: el que discorre entre el pont dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la desembocadura del torrent de les Abelles; el que enllaça el pont del carrer Cadmo amb el pont dels Ferrocarrils i, per últim, el comprès entre el pont del carrer Cadmo i la zona de la Riera situada a l’alçada del carrer del pont de Can Claverí.

Entre les actuacions que s’han realitzat hi ha la retirada de blocs de formigó i runa existents, l’eliminació d’espècies alienes a aquest indret, la retirada d’arrels, la revegetació de les zones de la llera on s’hagi eliminat la canya i la instal·lació de trams de noves baranes amb l’objectiu d’obrir vistes a la Riera, entre d'altres. En total s’han instal·lat baranes metàl·liques en quatre trams, un d’ells a l’encreuament entre el pont del carrer Cadmo i el passeig de la Riera. En aquest punt, la substitució dels blocs de formigó per baranes metàl·liques, més lleugeres a nivell visual, també afavoreix la visibilitat dels conductors a l’hora de fer el gir en aquesta cruïlla. Properament, també es col·locaran cartells explicatius sobre la fauna que hi ha a la Riera, amb dissenys del rubinenc Quim Conca.

Les obres d’arranjament de la Riera, que formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, les ha executat l’empresa Parcs i Jardins Catalunya SL per un import de 111.536,26 euros. 

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Juliol 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Roda de premsa: Escola d'hostaleria
15-07-2020 - 12:30 / 13:00     Mercat Municipal
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)