Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / L’Ajuntament denega el projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable de Can Balasc

L’Ajuntament denega el projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable de Can Balasc

El termini de deu dies perquè AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL aportés l’estudi d’impacte ambiental ha finalitzat sense que el Consistori hagi rebut el document
Publicat el: 25/06/2020
L’Ajuntament denega el projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable de Can Balasc

Accés a l’abocador de Can Balasc (foto: Ajuntament de Rubí – Lolcapres)

L’Ajuntament de Rubí ha denegat l’aprovació prèvia del projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable presentat per AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL, ja que la mercantil no ha lliurat l’estudi d’impacte ambiental requerit per  Junta de Govern Local en un acord anterior.

En la línia de l’acord adoptat per la Junta de Govern Local de 21 de novembre de 2019, aquest òrgan de govern municipal va acordar el passat 6 de març requerir a l’entitat mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL que, en el termini de deu dies, donés compliment al requeriment contingut en l’acord de 21 de novembre de 2019 relatiu a l’aportació de l’estudi d’impacte ambiental. També se li va requerir l'esmena d’una sèrie de deficiències assenyalades en els informes tècnics municipals.

El 22 de maig, AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL va presentar un escrit  al qual adjuntava documentació tècnica i formulava una sèrie de consideracions, alhora que sol·licitava, en síntesi, que es procedís a l’aprovació prèvia del projecte d’actuació específica en sòl no urbanitzable de Can Balasc.

Examinada la documentació aportada i les consideracions formulades, es conclou que no es dona compliment als requeriments efectuats anteriorment per la Junta de Govern Local relatiu a l’aportació de l’estudi d’impacte ambiental.

En conseqüència, s’ha declarat la mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL decaiguda en el seu dret a aportar l’esmentat estudi. I s’ha denegat l’aprovació prèvia del projecte d’actuació específica presentat, en tant que l’absència de l’estudi d’impacte ambiental al PAE impedeix l’avaluació ambiental preceptiva i la corresponent declaració d’impacte ambiental.

Al·legacions
Durant el termini d’informació pública de l’expedient s’han presentat 340 escrits d’al·legacions. Les persones que van presentar al·legacions podran accedir a la resposta raonada a les seves al·legacions a través de la seu electrònica, a l’apartat de projecte d’actuació específica en sòl no urbanitzable  per sol·licitar autorització urbanística del dipòsit de residus no perillosos Can Balasc.

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Juliol 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)