Sou a: Inici / Ajuntament / Sala de premsa / Notes de premsa / El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha donat llum verda de manera definitiva als pressupostos municipals per al 2018

El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha donat llum verda de manera definitiva als pressupostos municipals per al 2018

El plenari també ha aprovat la modificació de la Relació de Llocs de Treball del consistori proposada per l’equip de govern
Publicat el: 02/02/2018
El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha donat llum verda de manera definitiva als pressupostos municipals per al 2018

Imatge de la sessió plenària extraordinària d’aquest dijous

Els vots afirmatius de l’equip de govern ─Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i regidor no adscrit Sergi Garcia─, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s) i dels regidors no adscrits José Manuel Mateo i María Dolores Marín han permès aprovar aquest dijous els pressupostos municipals per a l’exercici 2018 de manera definitiva. La resta de formacions presents al Ple ─Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), el Partit Demòcrata Europeu de Catalunya (PDECAT) i Veïns per Rubí (VR)─ hi han votat en contra. La sessió ha comptat amb quatre absències: els dos regidors del Partit Popular (PP), el portaveu d’ERC i una de les regidores de l’AUP.

Els comptes municipals del 2018, que van superar el tràmit d’aprovació inicial al desembre, tenen presents les línies estratègiques de projecte de ciutat: proximitat, atenció a les persones, ocupació i reactivació econòmica i qualitat de l’espai públic.

Abans d’aprovar els comptes, s’han resolt les al·legacions presentades contra l’acord d’aprovació inicial que havia plantejat Veïns per Rubí. Aquestes al·legacions s’han desestimat, d’acord a un informe de la Intervenció Municipal, ja que no es corresponen amb cap dels motius d’impugnació previstos al Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

Modificació de la Relació de Llocs de Treball
El Ple també ha aprovat la modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) amb els vots a favor de l’equip de govern, C’s i els regidors no adscrits José Manuel Mateo i María Dolores Marín, l’abstenció d’ERC i els vots contraris de l’AUP, ICV, el PDECAT i VR.

L’objectiu d’aquesta modificació és incorporar nous llocs de treball per tal de millorar la prestació dels serveis municipals. Aquest tràmit respon a la necessitat de creixement dels equips humans, com ho justifiquen els diferents informes tècnics elaborats pels responsables municipals de cadascuna de les àrees i serveis. Concretament, es preveu la creació de nous llocs de caire transversal a Recursos Humans, Serveis Jurídics, Intervenció/Patrimoni i Informàtica, entre altres. També hi ha la previsió d’incrementar els llocs de Serveis Socials amb personal administratiu i tècnic, que vindrà acompanyada d’un augment en la dotació econòmica vinculada al Contracte Programa de la Generalitat.

  • Compartir
Pertany a:

Convocatòries de premsa

RSS
« Maig 2020 »
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Roda de premsa: Mobilitat desescalada Covid-19
25-05-2020 - 13:00 / 13:30     Via telemàtica
Contacte

Servei de Comunicació
Ajuntament de Rubí
Símbol_mapa Adreça: pl. Pere Aguilera, 1
08191 – Rubí

Símbol_auricular Telèfon: 93 588 70 00 
Joan Maronda (cap de Comunicació)