Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Rubí Brilla / Rubí Brilla 'Industrial' / Petició de suport tecnològic de la UPC

Petició de suport tecnològic de la UPC

El 2012 es va signar un acord amb la Universitat Politècnica de Catalunya per assessorar a les empreses de Rubí en temes d’eficiència energètica. Aquesta cooperació, anomenada Triple Hèlix, tracta de fomentar cooperació entre la universitat i la indústria a través d’una entitat pública com aquest ajuntament, per tal de traspassar els coneixements de la universitat a la indústria de forma directa. Les empreses de Rubí, a través d’aquest conveni, poden comptar amb estudis energètics i de procés productiu de forma gratuïta o a costos molt inferiors als que es poden oferir en el mercat.

Ja s'han beneficiat del conveni empreses com:

  • RUFFINI.  Aprofitament del calor del procés productiu.
  • CREMALLERAS RUBÍ. Anàlisi de sistemes d'eliminació de Cu en els teixits.
  • CONTINENTAL. Reducció d'un 24% del  consum energètic amb el mètode Rubí Brilla.
  • TOP CABLE. Desenvolupament de projecte de millora industrial amb el grup de recerca de la UPC GCEM-UPC

Amb l'objectiu d'entendre les necessitats de les empreses per poder vehicular correctament el conveni de col•laboració, us convidem a enviar-nos les vostres propostes, pensant en termes de: recerca i transferència tecnològica, projectes finals de carrera i estudiants en pràctiques.

Esperem rebre les vostres peticions de recursos i necessitats a través del link: energia/producció/gestió/TICs

Totes les peticions seran analitzades, per l’equip del Rubí Brilla juntament amb l’equip de la UPC, per estricte ordre d’arribada.

  • Compartir