Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Rubí Brilla / Rubí Brilla 'Domèstic'

Rubí Brilla 'Domèstic'

Una altra de les àrees de treball de la iniciativa és traslladar l’experiència de les accions sobre eficiència energètica aplicades des de l’Ajuntament de Rubí a les famílies, contribuint així a millorar la seva despesa familiar a través de la reducció de consum energètic.

 

TALLERS PER REDUIR LA FACTURA ELÈCTRICA

En aquestes sessions, s'expliquen els conceptes bàsics de la factura elèctrica, es donen eines per reduir l’import de la factura optimitzant el contracte elèctric o modificant hàbits de consum i consells per consumir l’energia de manera més eficient. Igualment, els tallers exposen el marc legal que garanteix el dret bàsic a l’energia a les famílies amb risc de vulnerabilitat. Després d'una sola sessió, els assistents adquireixen coneixements que els permeten rebaixar fins a la meitat la seva factura de la llum

Les properes sessions seran:

Dijous 30 de gener

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Dimecres 19 de febrer

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Divendres 27 de març
SUSPÈS com a mesura preventiva per contenir el coronavirus

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Dilluns 20 d’abril

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Dijous 7 de maig

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Dilluns 22 de juny

18 h

Rubí Forma
Rambleta de Joan Miró s/n

Els tallers són gratuïts, però cal formalitzar una inscripció prèvia per correu electrònic a , trucant al 93 581 39 00 o bé a través d'aquest enllaç. El dia del taller, les persones assistents han de portar la seva factura elèctrica. 

 

TALLERS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA A LES LLARS

La iniciativa Rubí Brilla realitza regularment tallers d'eficiència energètica dirigits a la ciutadania de Rubí. Fins ara, s'han fet tallers a entitats ciutadanes i associacions de veïns o associacions de mares i pares d'escoles. Per exemple, a l’AMPA de l’Escola Rivo Rubeo i a l’Associació de Veïns de la Plana del Castell. 

 

ENERGIA PER A TOTHOM

Aquesta és l'acció del projecte Rubí Brilla dirigida a combatre la pobresa energètica. Coordinadament amb els Serveis Socials de l'Ajuntament, s'assessora i orienta en temes energètics i de subministraments de la llar a persones ateses per aquest servei municipal. S'assessora sobre com reduir la factura elèctrica i ser més eficients en el consum. També, en alguns casos, es realitzen petites inversions de rehabilitació i millora dels aïllaments, instal·lació elèctrica i equipaments elèctrics.

 

Información relacionada


  • Compartir