Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Rubí Brilla / Dia Mundial de l'Energia

Dia Mundial de l'Energia

Un dels principals objectius de Rubí Brilla és dotar la ciutadania i les empreses d’eines per reduir el seu consum energètic. Amb motiu del Dia Mundial de l’Energia, que se celebra el pròxim 14 de febrer, a Rubí s’organitzen diverses activitats amb l’objectiu de reconèixer la importància de l’energia a la vida quotidiana i de donar informació a la ciutadania i les empreses per reduir les seves factures, conèixer les noves tecnologies d’energia solar i descobrir la mobilitat elèctrica.

El mateix dia pel matí, a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, es celebra una jornada tècnica sobre el finançament per a les empreses, adreçada a professionals i persones emprenedores. Fins ara, les últimes jornades tècniques s’havien centrat en l’eficiència energètica i l’autoconsum d’energia. Ara, aquesta 12a jornada avança en el procés d’apoderament de la ciutadania i les empreses i proposa una jornada sobre models alternatius de finançament.

I el divendres 17 de febrer per la tarda, a la plaça del Doctor Guardiet, s'organitza una festa divulgativa sobre l'energia amb activitats pensades per a tota la família, com un taller sobre les tarifes elèctriques, circuit de segways, exposició de vehicles elèctrics o punts d'informació de companyies dedicades a l'eficiència energètica i energies renovables, entre d'altres.

Ambdues propostes volen difondre informació sobre l'energia i el seu ús, tant entre els professionals com entre la ciutadania, en la línia del treball desenvolupada per aquest projecte estratègic rubinenc que defensa un canvi de model energètic.

  • Compartir