Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Rubí Brilla / Agenda Rubí Brilla

Agenda Rubí Brilla

AJORNAT - Taller per reduir la factura elèctrica

Quan 27/03/2020
On Edifici Rubí Forma
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

L'activitat s'ha ajornat com a mesura preventiva per evitar possibles contagis de Coronavirus.

En aquesta sessió, s'explicaran els conceptes bàsics de la factura elèctrica, es donaran eines per reduir l’import de la factura optimitzant el contracte elèctric o modificant hàbits de consum i consells per consumir l’energia de manera més eficient.

Durant el taller s'exposarà el marc legal que garanteix el dret bàsic a l’energia a les famílies amb risc de vulnerabilitat.

Després d'una sola sessió, les persones assistents adquireixen coneixements que els permeten rebaixar fins a la meitat la seva factura de la llum

Els tallers són gratuïts, però cal formalitzar una inscripció prèvia per correu electrònic a , trucant al 93 581 39 00 o bé a través d'aquest enllaç. El dia del taller, les persones assistents han de portar la seva factura elèctrica. 

  • Compartir

Reunió tècnica 'Noves solucions de mobilitat sostenible a l’empresa'

Quan 25/05/2018

Nom de contacte Rubí Brilla

Correu electrònic de contacte
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

La 14a Reunió Tècnica Rubí Brilla, dirigida a les indústries i comerços de la ciutat, està dedicada aquest cop a oferir solucions pràctiques sobre mobilitat sostenible al sector empresarial de Rubí. 

Les noves solucions de mobilitat, innovadores, existents ja al mercat i a vegades poc conegudes, permeten tant millorar la competitivitat i reduir costos, com la sostenibilitat de l'empresa i el seu entorn, sent més respectuosos amb el medi ambient

A la reunió tècnica hi participaran responsables dels Plans de Desplaçament d'Empresa (PDE) de B. Braun (Rubí) i del Grup Ferrer Internacional (Sant Cugat); proveïdors de solucions per millorar el desplaçament dels treballadors a l'empresa (Bus Up, Compartir SL), de carsharing intern corporatiu (Movelco, Avancar), amb casos d'èxit de canvis de flota a vehicle elèctric (Leche Pascual, Sorea) i experts de la Diputació de Barcelona. 

Per aquelles empreses que ho vulguin, també habilitarem un taller final per simular els estalvis potencials derivats del canvi de vehicles de combustió de la flota de l'empresa a vehicles elèctrics.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir
  • Compartir