Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ponents - 2n Congrés Rubí Brilla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ponents - 2n Congrés Rubí Brilla

13 de Novembre 2015 - Biblioteca Mestre Martí Tauler

Inscripcions al 2n Congrés

Manuel Garí

Manuel Garí
Economista i activista social. Director de la Càtedra Treball, Ambient i Salut de la Universitat Politècnica de Madrid.

Pep Puig

Pep Puig

Doctor Enginyer industrial. Director d’Ecoserveis, covicepresident d’Eurosolar i vicepresident de Som Energia.

Jorge Morales

Jorge Morales

Enginyer industrial. Director general de l'empresa energètica GeoAtlanter, membre de la junta directiva de l'associació Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF), vicepresident de la Fundació Renovables i integrant de la Plataforma per un Nou Model Energètic.

Daniel Pérez

Daniel Pérez

Advocat especialitzat en energies renovables a Holtrop SLP.

Javier García Breva

Javier García Breva

Assessor en polítiques energètiques i president de N2E, exdirector general de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE).

Rodrigo Irurzun

Rodrigo Irurzun

Enginyer de Telecomunicacions i Màster en Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible. Responsable de l'Àrea d'Energia i Canvi Climàtic a Ecologistes en Acció.

Manel Rivero

Manel Rivero

Educador energètic, activista ambiental, tècnic especialitzat en pobresa energètica i gerent de l'empresa Intiam Ruai.

Cote Romero

Cote Romero

Diplomada en Gestió i Administració Pública i cursant Ciències Polítiques i de l'Administració. Membre fundadora i coordinadora estatal de la Plataforma per un Nou Model Energètic. Coordinadora del llibre "Alta Tensió. Lluitant per un Nou Model Energètic" i de l'empresa sense ànim de lucre Ecooo.

Alba del Campo

Alba del Campo

Periodista i assessora en processos de transició energètica municipal. Directora dels documentals "# Oligopoly2. El imperio eléctrico contra todxs" (Premi Eurosolar 2013)  i "#OligopolyOFF Empieza la revolución energética ciudadana" de la Plataforma per un Nou Model Energètic.

Eduardo Moreda

Eduardo Moreda

Enginyer Industrial per la Universitat de Sevilla, comença a treballar en la Companyia Sevillana d'Electricitat al 1991 on roman  fins a octubre de 1997, en les àrees de planificació de la generació i del transport, distribució, R + D i tecnificació del transport, entre d'altres.
A l'octubre de 1997, s'incorpora a Endesa on s'ocupa de temes relacionats amb la regulació del mercat des de l'inici de la liberalització del sector. En l'actualitat és subdirector de Regulació de Generació, Mercat i Gas.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0