Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de Reactivació Socioeconòmica El Pla de Reactivació Socioeconòmica vol donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària de la COVID-19. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Pla de Reactivació Socioeconòmica

El Pla de Reactivació Socioeconòmica vol donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària de la COVID-19.

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat l’elaboració d’un Pla de Reactivació Socioeconòmica en el marc de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR) i amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària de la COVID-19.

Procés de definició del Pla:

  • Prospectiva
    1. Objectiu: prioritzar els reptes identificats, fixar els objectius del Pla de reactivació, fixar el període temporal pel seu desplegament, així com també les línies de treball i un primer plantejament d’actuacions que ha  d’incloure.
    2. Documents
  • Pla dactuació
    1. Objectiu: definir i prioritzar les actuacions a desenvolupar a curt i mig per donar resposta als reptes socioeconòmics de la ciutat de Rubí.
    2. Documents

 

El projecte es treballa en el marc de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.


FSE  SEPE  SOC

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0