Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2008-2011

Pla d'Actuació Municipal (PAM)

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el full de ruta de la gestió municipal i l’instrument que marca les prioritats de l’equip de govern durant el mandat. Unes prioritats que queden reflectides en els pressupostos municipals anuals i que es marquen en funció de les necessitats de la ciutat i de la ciutadania.

Els eixos que marquen el PAM incideixen en la millora de la vida dels rubinencs i rubinenques, a partir de la millora dels serveis que reben de l’administració. La ciutat, en tant que espai de convivència, es converteix en línia prioritària d’actuació, i es dota dels equipaments i les infraestructures necessaris per garantir una bona qualitat de vida i es planifica la forma com ens hi hem de moure. En definitiva, es converteix en un lloc agradable per viure, conviure i treballar.

La capacitat de millorar serveis i proveir de noves infraestructures i equipaments la ciutat, va lligada amb una altra línia d’actuació que conté aquest PAM i que està estretament lligada a la bona gestió dels recursos municipals i a la modernització de l’administració.

Per primera vegada, amb aquest PAM de mandat, Rubí té una visió global del seu futur a curt, mitjà i llarg termini.

  • Compartir