Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí (ADES) L’Ajuntament de Rubí ha impulsat un treball conjunt amb tots els agents del territori amb l’objectiu de reactivar la ciutat i convertir-la en un entorn atractiu per a la seva ciutadania i les seves empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí (ADES)

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat un treball conjunt amb tots els agents del territori amb l’objectiu de reactivar la ciutat i convertir-la en un entorn atractiu per a la seva ciutadania i les seves empreses.

Davant la nova situació social i econòmica de la ciutat que ha canviat de forma important els darrers anys, a conseqüència del creixement demogràfic dels últims anys i el procés de transformació dels sectors econòmics industrials i tradicionals del municipi, l’Ajuntament de Rubí ha impulsat un treball conjunt amb tots els agents del territori amb l’objectiu de reactivar la ciutat i convertir-la en un entorn atractiu per a la seva ciutadania i les seves empreses: l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí (ADES).

Per tal de liderar aquests canvis i dur a terme el procés de transformació de la ciutat, l’eix vertebrador de l’actuació municipal per als propers anys s’haurà de basar en el compromís de l’ADES, un acord que aposta per la qualitat del teixit econòmic en una ciutat cohesionada socialment i que és fruit del consens polític, econòmic i social, ja que serà l’instrument a través del qual es planificaran les actuacions de la ciutat.

L’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social (ADES) de Rubí defineix un model de desenvolupament que condueixi a la ciutat a millorar la cohesió social i integració territorial, així com a reforçar el teixit productiu local i millorar l’ocupabilitat de les persones. Tot això en base a la construcció d’una ciutat cohesionada socialment i territorialment, que sigui punt d’atracció de nova activitat a través de la seva promoció interna i externa i amb un urbanisme i unes infraestructures adequades per donar resposta a les necessitats presents i futures de la seva ciutadania i de les seves empreses.

El procés d'elaboració i aprovació de l'ADES neix d'un document de treball inicial que contextualitza i defineix el procediment a seguir en el desenvolupament d'aquest projecte, i que pot consultar-se en aquestes pàgines.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1