Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ofereix un servei d’assessorament exclusiu sobre els Fons Europeus. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions

L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ofereix un servei d’assessorament exclusiu sobre els Fons Europeus.

El Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions adreçades al teixit empresarial informa i orienta les empreses de Rubí sobre totes les convocatòries dels Fons Europeus i les acompanya en el procés de sol·licitud dels diversos ajuts econòmics.

La finalitat del servei és facilitar al teixit empresarial rubinenc l’obtenció dels recursos econòmics que la Unió Europea ha destinat per impulsar la recuperació, transformació i resiliència a Europa sota la premissa de treballar en la sostenibilitat, la digitalització, la cohesió territorial, la inclusió i la igualtat.

Cobren especial rellevància les iniciatives o projectes de pimes que abordin els següents temes:

Addicionalment, el pressupost ordinari 2021-2027 ofereix altres oportunitats a les empreses i emprenedors, tant en forma de préstecs com de subvencions, que poden proporcionar un palanquejament important a les estratègies de creixement i innovació.

Contacta amb nosaltres per rebre informació periòdica sobre els Fons Europeus. 

  

Com t’ajudem?


Informació actualitzada

T’informem de manera continuada de les convocatòries que es vagin obrint.

 

Jornades i webinars

Realitzem jornades informatives i webinars per oferir-te l’assessorament a nivell teòric i pràctic necessari que et permetrà treballar la teva candidatura als Fons Europeus.

 

Assessorament personalitzat

T’informem de totes les iniciatives que millor s’ajustin al teu projecte o necessitats tenint com a premissa l’impuls de la transició energètica i sostenibilitat, la transformació digital i la innovació.

 

Revisió i adequació dels projectes

Rebem la teva proposta de projecte i la revisem per ajustar-la als criteris que demana la Unió Europea i tenir així les màximes garanties d’èxit.

 

Suport durant tot el procés

Posem a la teva disposició una consultora especialitzada en gestió i tramitacions d’iniciatives i projectes europeus.

 

Noves propostes

Estem oberts a noves iniciatives proposades pel teixit empresarial i establirem els mecanismes necessaris per tirar endavant propostes viables.

 

Presenta’ns el teu projecte


Tens una proposta de projecte per a la teva empresa? L’escoltem!

Només cal que omplis la fitxa inicial de projecte. Nosaltres l’avaluarem per identificar els recursos que millor s’adaptin al teu projecte.

 

Contacte


 Masia Can Serra
 C. Can Serra, 3
 PAE CIT 5B La Llana - Can Serra
 93 588 70 00 (ext. 6154)
 alv@ajrubi.cat
 fonseuropeus@rubiempresa.net

 

 Omple el formulari per rebre informació sobre els Fons Europeus. 

 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0