Navegació

Montse Soler Pons (ERC)

Retribució (càrrec electe sense dedicació): 1.390,40 € (règim assistències) (consulteu retribucions càrrecs electes)Declaració de BénsDeclaració d'activitats

Biografia

Terrassa, 1982.

  • Graduada en Relacions Públiques i Comunicació de les Organitzacions (Escola Superior de Relacions Públiques, Centre Adscrit a la UB)
  • Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració, especialitat en Relacions Internacionals (UAB)
  • Graduada com a mestra d'Educació Primària, menció en llengua anglesa (UNIR)

Ha treballat com a tècnica d'administració a una empresa de Rubí i al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (Barcelona) i també com a mestra d'infantil i primària i com a professora de secundària a diverses escoles de Rubí. Assessora del grup municipal d'ERC Rubí del 2012 al 2015. Actualment treballa com a professora de cicles formatius de grau mitjà a una escola de Rubí.

Pel que fa a l'activitat associativa juvenil, ha fet de voluntària del centre obert "Compartir" al barri El Pinar de Rubí, de monitora de l'esplai l'Eixam i membre de la comissió de Ciutadania i Immigració d'Esplais Catalans, participant en diverses formacions i en un projecte d'acció 5 del programa "Youth in Action" de la Comissió Europea de Joventut. Presidenta de la Coordinadora d'Entitats de Rubí durant els anys 2006-2007.

  • Compartir