Navegació

Articles d'opinió de VR

Per què és una farsa el mal anomenat Pla d’Inversions 2016-2017?

20/07/2016

Hem de denunciar públicament la farsa que suposa l’anunci per part del govern municipal i dels seus socis, del mal anomenat Pla d’Inversions 2016-2017.

Per què és una farsa el mal anomenat Pla d’Inversions 2016-2017? - Llegir Més

El periodisme i la comunicació sota pressió política

14/07/2016

Uns dels pitjors mals que pateix el periodisme actualment és la falta d’independència per poder treballar amb criteris estrictament professionals, i sense la pressió o coacció per part del poder polític, sigui aquest el que sigui. I això ho dic tant pels mitjans públics de comunicació, com pels privats.

El periodisme i la comunicació sota pressió política - Llegir Més

Balance de un año continuista i personalista

13/06/2016

Hace un año que se inició el mandato, y es un buen momento para valorar, ya con cierta perspectiva, el rumbo que sigue el mismo. Política personalista y populista: nuestra alcaldesa se ha convertido en un producto de marketing, al estilo del mejor Bustos en sus años dorados. Se está rozando lo admisible como ético en la campaña “Alcaldia als Barris”, utilizando de forma personalista fondos públicos para promocionar la imagen de la primera edil.

Balance de un año continuista i personalista - Llegir Més

Assessors, afiliats, simpatitzants i familiars

22/04/2016

La política municipal, aquella que en moltes ocasions molts veïns menyspreen, cosa que es tradueix, per exemple, en el nostre municipi, en una abstenció aproximada del 50% o superior en els darrers anys, és una administració molt golosa per molts partits polítics que, des de l’inici de la democràcia, al llarg del territori català i espanyol, s’ha convertit en molts ajuntaments en una màquina de col·locar afiliats, amics i familiars del partit.

Assessors, afiliats, simpatitzants i familiars - Llegir Més

La transparencia como eje esencial de la democracia

19/02/2016

Muchas veces hemos oído hablar de la transparencia en los últimos años, como una novedad que, en los países nórdicos o del centro de Europa, hace décadas que está legislada con absoluta normalidad.

La transparencia como eje esencial de la democracia - Llegir Més

El continuismo en la política municipal

18/02/2016

Seis meses después de la toma de posesión del gobierno municipal, podemos constatar que las políticas de fondo siguen una línea de continuidad respecto a los doce años anteriores de gobiernos socialistas.

El continuismo en la política municipal - Llegir Més

Present i futur de Rubí (5 mesos de mandat)

18/11/2015

Ja han passat cinc mesos des de la investidura de la nova alcaldessa de la nostra ciutat (regidora durant 12 anys del PSC de Rubí), i de la formació d’un nou govern amb el suport mínim històric de només els sis regidors del PSC.

Present i futur de Rubí (5 mesos de mandat) - Llegir Més

  • Compartir