Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mª Carmen Cebrián Ordóñez Regidora del grup municipal del PSC | 3a tinent d'Alcaldia | Regidora d'Hisenda i Serveis Econòmics; del Servei OAC, Oficina d'Atenció a la Ciudadania, i del Servei de Gent Gran Activa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Mª Carmen Cebrián Ordóñez

Regidora del grup municipal del PSC | 3a tinent d'Alcaldia | Regidora d'Hisenda i Serveis Econòmics; del Servei OAC, Oficina d'Atenció a la Ciudadania, i del Servei de Gent Gran Activa.
Logo de Mª Carmen Cebrián Ordóñez
Logo de Mª Carmen Cebrián Ordóñez

Nascuda el 1977.

  • Graduat Escolar Escola Regina Carmeli (Rubí)
  • BUP i COU Institut de Secundària El Bullidor (Rubí)
  • FP II Administratiu i Comercial Institut Leonardo da Vinci (Sant Cugat del Vallès)
  • Diplomatura d’Empresarials UAB Sabadell (sense finalitzar)
  • Grau d’Administració i Direcció d’Empresa UOC (en curs)

 

La seva experiència laboral s'ha desenvolupat des de 1996 al sector privat, principalment dins la branca d'administració: B. Braun Surgical SA (1996-1998), Mazzoni Limpieza SL (1998), B. Braun Medical SA (200-2001) i Caixa d'Estalvis Terrassa-Unnim-BBVA en atenció al client i comercial de productes bancaris a oficines (2001-2013).

Durant el període 2015-2018 ocupa el càrrec de Comissionada per Relacions Ciutadanes i Responsable política del Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat i del projecte Alcaldia als Barris, de relacions amb entitats veïnals, comunitats de propietaris i veïns i veïnes. També ha realitzat tasques de coordinació i seguiment de respostes a les instàncies dels grups municipals i s'ha encarregat de recollir els precs i preguntes formulats al Ple, entre altres funcions. Durant el període 2018-2019 ocupa el càrrec de Cap de Gabinet d'Alcaldia.

La seva trajectòria política comença l'any 2013 com a militant del PSC a Rubí. Membre de l’Executiva de l’agrupació de Rubí, de l’Executiva de la Federació Vallès Oest i Consellera Nacional del PSC, ocupa el càrrec de Regidora de Ciutadania i Serveis Econòmics des de juny de 2019.

Retribució anual bruta (règim de dedicació exclusiva): 61.759,80
[Consulteu els acords de Ple d'assignació de retribucions]

Cartes de Serveis relacionades: