Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xavier Corbera Gaju Regidor i portaveu del grup municipal d'ERC. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/el-consistori/estructura-politica/grups-municipals/grup-municipal-erc/regidors/regidor-3/@@images/image/preview

Xavier Corbera Gaju

Regidor i portaveu del grup municipal d'ERC.
Logo de Xavier Corbera Gaju
Logo de Xavier Corbera Gaju
  • Diplomat en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra
  • Postgrau en RRHH per la Universitat Politècnica de Catalunya
  • Diplomatura de Magisteri, especialitat anglès. Universitat Ramon Llull
 
Comença la seva carrera professional al departament de Recursos Humans a l'empresa privada. Vinculat des de jove al món educatiu, cursa la carrera de magisteri especialitat d'Anglès. Treballa a EEUU i Irlanda coordinant cursos d'anglès. El 2007-2011 esdevé coordinador de Comerç a l'Ajuntament de Rubí. Durant tot aquest temps ha estat vinculat als moviments de renovació pedagògica, tant a nivell local com nacional. 
El 2011 s’incorpora a l’Escola del Bosc de Rubí fins al 2017, quan esdevé portaveu d’Esquerra Republicana a Rubí i candidat a les eleccions municipals per primera vegada el 2019. És membre actiu de Som Escola. 
Actualment compagina la seva responsabilitat política com a cap de l’oposició amb la tasca de mestre, coordinant la formació dels Instituts Escola de Catalunya al Departament d’Ensenyament.
 
Retribució anual bruta (portaveu amb dedicació parcial del 63%): 38.000 €
[Consulteu els acords de Ple d'assignació de retribucions]