Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pau Navarro Cano Regidor del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidor del Servei de Ciutadania; de Solidaritat i Cooperació Internacional; de Participació Ciutadana; de Memòria Històrica, i de Transparència. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/el-consistori/estructura-politica/grups-municipals/grup-municipal-ecp/regidors/pau-navarro-cano/@@images/image/preview

Pau Navarro Cano

Regidor del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidor del Servei de Ciutadania; de Solidaritat i Cooperació Internacional; de Participació Ciutadana; de Memòria Històrica, i de Transparència.
Logo de Pau Navarro Cano
Logo de Pau Navarro Cano

Nascut el 1978.

  • Estudis en Relacions Laborals i Prevenció de Riscos Laborals

 

Professional al sector de Recursos Humans des del 2004 i afegint la gestió d'equips des del 2017. Col·labora amb l'ONG local Rubí Solidari, de la qual ha estat president de 2009 a 2011 i amb qui ha viatjat en projectes de Cooperació Internacional a Guatemala. Vinculat al Grup de Teatre Corimbo de Rubí des del 1998 i a la plataforma Unitat Contra el Feixisme i Racisme Rubí des de la seva creació, l'any 2015. Vinculat a associacions per la recuperació de la Memòria Històrica (ARMHD Neus Català, Asoc Sala Neus Català).

Retribució anual bruta (règim de dedicació exclusiva): 60.000
[Consulteu els acords de Ple d'assignació de retribucions]