Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elena Montesinos Pujante Regidora del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidora del Servei de Ciutadania; de Solidaritat i Cooperació Internacional; de Participació Ciutadana; de Memòria Històrica, i de Transparència. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Elena Montesinos Pujante

Regidora del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidora del Servei de Ciutadania; de Solidaritat i Cooperació Internacional; de Participació Ciutadana; de Memòria Històrica, i de Transparència.
Logo de Elena Montesinos Pujante
Logo de Elena Montesinos Pujante

Nascuda el 1976.

  • Llicenciada en Antropologia Social i Cultural
  • Diplomada en Treball Social

Va treballar com a treballadora social al Centre Especial de Treball Taller de Sant Francesc, de Santa Perpètua de Mogoda. Des de l’any 2000 fins al 2007 va treballar fent tasques d’atenció al client a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A partir de 2007 ha treballat com a tècnica de Formació a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Implicada en el moviment associatiu de Famílies d’alumnat, activista en el moviment feminista i representant sindical, ferma defensora dels Drets Humans i de la justícia social. Va començar la seva activitat política com a Membre del Cercle de Podem Rubí. També forma part del Consell de coalició d’En Comú Podem Rubí.

Retribució anual bruta (règim de dedicació exclusiva): Retribució any 2023: 61.759,80
[Consulteu els acords de Ple d'assignació de retribucions]

Cartes de Serveis relacionades: