Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Andrés Medrano Muñoz Regidor i portaveu del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidor del Servei de Sostenibilitat i Medi; Recollida, Tractament i Eliminació de Residus; Cicle de l'aigua; Benestar animal i Tinença Responsable, i Rubí Brilla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Andrés Medrano Muñoz

Regidor i portaveu del grup municipal d'ECP-Rubí | Regidor del Servei de Sostenibilitat i Medi; Recollida, Tractament i Eliminació de Residus; Cicle de l'aigua; Benestar animal i Tinença Responsable, i Rubí Brilla.
Logo de Andrés Medrano Muñoz
Logo de Andrés Medrano Muñoz

Nascut el 1970.

  • Doctor en Bioquímica per la UAB
  • Llicenciat en Biologia per la UAB
  • Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental per l’IDEC-UPF

 

Posteriorment a la formació universitària, va estar onze anys fent recerca a l’empresa privada desenvolupant productes per diagnòstic de malalties veterinàries i humanes. Posteriorment va fer un canvi important al passar a la gestió de projectes i recerca a l’àmbit públic, en concret al Centro de Investigación Biomédica en Red en Enfermedades Raras a partir de 2007. Aquesta etapa l’ha format en gestió pública per la via de la pràctica diària.

Implicat en moviments socials i sindicals, sempre en reivindicació dels drets fonamentals, va fer el pas a la política com a membre del cercle de Podem Rubí. Ara regidor al servei de la ciutadania de Rubí.

Retribució anual bruta (règim de dedicació exclusiva): 60.000
[Consulteu els acords de Ple d'assignació de retribucions]

Cartes de Serveis relacionades: