Sou a: Inici / Ajuntament / El Consistori / Estructura política / Designació càrrecs eventuals, personal directiu i retribucions (mandat 2019-2023)

Designació càrrecs eventuals, personal directiu i retribucions (mandat 2019-2023)

Mandat 2019-2023

Determinació del nombre, les característiques i les retribucions del personal eventual

El Ple, en la sessió extraordinària d’11 de juliol de 2019, va determinar el nombre, les característiques i les retribucions del personal eventual en els termes següents:

DedicacióNombreRetribucions
Completa 4 50.000 euros anuals
Parcial 6 25.000 euros anuals

El personal eventual amb dedicació completa es justifica en base al següent:

  • Cap de gabinet:  Persona coneixedora d’alcaldia i el que suposa la coordinació del dia a dia institucional de l’Alcaldessa, interlocució de les demandes i acompanyament protocol·lari.
  • Projecció exterior: Assessorament professional per la creació de polítiques de marca ciutat, identitat, projecció i polítiques públiques amb suport de fons europeus. Rubí ha d’aprofitar l’oportunitat d’un govern sòlid per crear marca, ser un pol d’atracció de competitivitat i orgull identitari, així com assolir els profitosos reptes que ens presenta Europa per les ciutats i pobles avui dia.
  • Planejament: Resta pendent la decisió política del POUM. En qualsevol dels casos, cal impulsar les modificacions de PGO/POUM necessàries per actualitzar la normativa de planejament a les necessitats més urgents de la ciutat. I donat el cas, impulsar el procés d’un nou POUM.
  • Gerència: Apostar per model gerencial comporta dotar de recursos de disseny organitzatiu i acompanyament de les polítiques relacionades al Pla d’Ordenació de RRHH, seguiment de projectes i impuls de serveis que es pretenen iniciar.

DenominacióCaracterístiquesDedicacióRetribució anual
Assessor de govern Cap de Gabinet:
Dolors Conde Domínguez: Decret nomenament / CV i funcions
Completa 50.000€
Projecció exterior:
Beatriz Patón López:
Decret nomenament  CV i funcions
Completa 50.000€
Planejament:
Eva Candela López:
Decret nomenament  CV i funcions
Completa 50.000€
Gerència:
José Manuel Gil Meneses:
Decret nomenamentCV i funcions
Completa 50.000€
Assessor de grup municipal En Comú Podem: Andrea Laura de Pablos Real (dedicació parcial): Decret nomenament CV Parcial 25.000€
ERC: Núria Escudé Escolà Decret nomenament / CV Parcial 25.000€
  • Compartir