Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notes de premsa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Notes de premsa

Notes de premsa

Les obres de remodelació del mercat i el seu entorn finalitzaran a principis de 2009

En pocs dies es prohibirà l’aparcament de 13 vehicles més al carrer Magí Ramentol, fent aquesta via de doble sentit per facilitar l’accés directe dels camions a l’obra. La presència de vehicles pesants es començarà a notar de forma important a partir dels pròxims dies, especialment d’aquí a un parell de setmanes.

Una obra de teatre mostra als alumnes de Rubí a desplaçar-se de forma segura

Uns 450 nens i nenes de diferents escoles de Rubí assistiran el pròxim divendres, 10 de novembre, a l’obra de teatre “STOP. Una nova aventura dels Superagents de la Ketty”, que organitza la Fundació RACC i el Servei Català de Trànsit (SCT) amb la col•laboració de l’Àmbit de Mobilitat de l’Ajuntament de Rubí. A través d’aquesta activitat, els nens i nens aprendran diferents conceptes sobre la mobilitat més segura a partir dels principals senyals de trànsit.

Comença el període de poda

Aquesta setmana s'han iniciat les tasques d'esporga, que es faran a diferents zones de Rubí fins al febrer. Els primers arbres que es poden estan situats a l’avinguda Olimpíades, al barri 25 de Setembre, a la carretera de Terrassa i a altres places petites.