Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Cevagraf que aquest any celebra el seu 25è aniversari Aquesta és una de les empreses cooperatives de la ciutat en què quasi tots els treballadors són alhora socis de la mateixa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Cevagraf que aquest any celebra el seu 25è aniversari

Aquesta és una de les empreses cooperatives de la ciutat en què quasi tots els treballadors són alhora socis de la mateixa.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, han visitat l’empresa rubinenca Cevagraf, dedicada a la preimpressió, impressió offset i postimpressió, en el sector de les arts gràfiques, acompanyades pel seu president executiu, Albert Alcoverro, amb el qual han recorregut les instal·lacions i han pogut conèixer els diversos processos de producció que desenvolupen en aquesta empresa.

Cevagraf, que aquest any celebrarà el seu 25è aniversari, es va crear l’any 1986 a Barcelona i després es va traslladar a Rubí, on disposa de dues naus de producció al polígon Cova Solera, i esta constituïda com a cooperativa en la qual la pràctica totalitat dels 61 treballadors són socis cooperativistes (46), cosa què facilita l'adaptació dels horaris de treball i el compromís personal de la plantilla laboral a les necessitats de la producció i les exigències del mercat.
L’alcaldessa de Rubí ha expressat la seva satisfacció per aquest 25 aniversari ja què empreses com aquesta són les que necessita la ciutat “per generar ocupació ara que cal apostar per millorar la competitivitat i l’arrelament a la nostra ciutat com a motor de l’economia i l’ocupació”.

L’empresa esta compromesa per oferir als clients un servei integral d'arts gràfiques amb la millor qualitat del producte i per això realitzen inversions permanents en maquinària i instal·lacions per fer viable un alt rendiment de la productivitat i qualitat en els seus processos productius. Compten amb el Certificat de Bones Pràctiques Ambientals, atorgat pel Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya, i actualment estan implantant les certificacions ISO 9001 i 14001 de qualitat i medi ambient.