Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valoració positiva de la 13a edició del Voluntariat per la Llengua L'acte es va celebrar al'Ateneu de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Valoració positiva de la 13a edició del Voluntariat per la Llengua

L'acte es va celebrar al'Ateneu de Rubí.
El dijous passat, 3 de febrer, a les 19 h, un grup de voluntaris i aprenents varen trobar-se a l’Ateneu de Rubí per tal de valorar com havia anat la 13a edició del “Voluntariat per la llengua” a la nostra ciutat.

La regidora comissionada de Política Lingüística, Arés Tubau, va ser present en aquesta trobada per adreçar unes paraules d’agraïment als assistents i escoltar de primera mà les seves experiències com a voluntaris i aprenents. Els assistents van valorar aspectes de la present edició del “Voluntariat per la llengua”, com ara les activitats i l’acte de presentació.

En aquesta 13a campanya, els establiments col·laboradors amb el programa han ofert diferents obsequis als participants, que es van repartir mitjançant sorteig el mateix dijous. Amb aquesta activitat, el Servei Local de Català de Rubí referma el vincle amb els diferents establiments col·laboradors com a espais de referència per a les trobades entre les parelles lingüístiques.