Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns treballs del Pla d’Enllumenat obliguen a donar pas alternatiu a l’avinguda de Comas i Solà A partir de dilluns i durant quatre dies, els vehicles només podran circular per un dels carrils de la via. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns treballs del Pla d’Enllumenat obliguen a donar pas alternatiu a l’avinguda de Comas i Solà

A partir de dilluns i durant quatre dies, els vehicles només podran circular per un dels carrils de la via.
En el marc dels treballs d’instal·lació d’un semàfor per a regular el pas de vianants a la cruïlla entre les avingudes de Comas i Solà i de l’Estatut, a partir del proper dilluns, 28 de març, i durant 4 dies es realitzarà una rasa que travessarà tota la via, just pel costat del pas de vianants.

Aquests treballs, inclosos al Pla d’Enllumenat, es desenvoluparan en dues fases. Primer s’actuarà en una de les meitats del carrer, permetent el pas de vehicles per l’altre carril de la via i, posteriorment, s’actuarà a l’altre costat. D’aquesta manera s’evitarà tallar totalment la circulació en aquesta avinguda. Per tal de garantir una zona de treball lliure i segura, també s’anul·laran, de manera temporal, les places d’aparcament properes al semàfor existent, que en aquests moments només regula els pas dels vehicles.

Les obres del Pla d’Enllumenat, que inclouen la instal·lació de 45 nous punts de llum a diferents carrers de Rubí i la incorporació de semàfors per a regular el pas de vianants a dues cruïlles, han estat adjudicades a l’empresa Sociedad Espanyola de Construcciones Eléctricas SA (SECE) per un import de 140.000 euros.