Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 250 abonats es queden sense subministrament d'aigua com a conseqüència d'una avaria El carrer d’Orso, una de les vies afectades, ha quedat tallat a la circulació a causa dels desperfectes que ha patit la calçada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 250 abonats es queden sense subministrament d'aigua com a conseqüència d'una avaria

El carrer d’Orso, una de les vies afectades, ha quedat tallat a la circulació a causa dels desperfectes que ha patit la calçada.
El mal funcionament d’una vàlvula de regulació va generar ahir a la nit una sobrepressió d’aigua que ha provocat diferents ruptures a 3 canonades de la xarxa, provocant desperfectes a la via pública. Els trams afectats són el carrer d’Orso entre els carrers de Pau Claris i Prat de la Riba; la confluència entre els carrers de Sant Sebastià i Sant Joan; el carrer de Joan Maragall, entre els carrers de Bartrina i de Víctor Balaguer; i el carrer de Juan Ramón Jiménez, entre els carrers de Bartrina i Dante.

Com a conseqüència d’aquesta avaria, uns 250 abonats es van quedar sense subministrament d’aigua ahir a la nit. El gruix més important, aproximadament uns 150 abonats, es concentra a la zona del carrer de Sant Sebastià, que hores d'ara ja tornen a tenir subministrament, igual que el mig centenar del carrer de Joan Maragall. És previst que al llarg del dia es restableixi el servei per a la resta d'abonats afectats.

Hores d’ara, tècnics de Sorea, amb la col·laboració de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament, estan treballant per tal de poder reparar les avaries i, d’aquesta manera, restablir la totalitat del servei. Ahir a la nit, agents de la Policia Local de Rubí van acudir al lloc dels fets per tal de regular la circulació als trams afectats i avisar els propietaris dels vehicles que estaven aparcats en aquestes zones perquè els poguessin retirar.

Afectació viària
Com a conseqüència dels danys que aquesta avaria ha provocat a la via pública s’ha tallat la circulació al carrer d’Orso entre els carrers de Pau Claris i Prat de la Riba. La calçada del carrer de Sant Sebastià també ha quedat malmesa, però l’afectació viària és mínima, ja que actualment hi circulen pocs vehicles a causa de les obres que s’estan fent a la plaça del Doctor Guardiet. Per últim, el carrer de Joan Maragall només ha resultat afectada la vorera, per la qual cosa es pot circular amb normalitat per aquesta via.