Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes obres de clavegueram al camí de Ca n’Oriol afectaran al trànsit a la zona aquest dilluns Els vehicles que vulguin accedir hauran d’utilitzar els itineraris alternatius indicats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes obres de clavegueram al camí de Ca n’Oriol afectaran al trànsit a la zona aquest dilluns

Els vehicles que vulguin accedir hauran d’utilitzar els itineraris alternatius indicats.
Unes obres que l’empresa Sorea ha programat per a aquest dilluns i dimarts a la xarxa de clavegueram de la ciutat, en el camí de Ca n’Oriol amb el carrer de la Plana de Can Bertran, afectaran al trànsit rodat que habitualment utilitza aquest carrer per accedir al centre i modifica les parades de les línies d’autobusos que tenen parada en aquest tram.

Així, durant tot el dilluns 5 a partir de les 8 h, els autobusos de les línies L2 i L4 en direcció cap a Can Rosés, des de Calderón de la Barca agafaran l’avinguda de l’Estatut girant al carrer Galícia i agafant de nou el recorregut habitual al carrer Madrid. Per la seva banda, els autobusos de les línies L2 i L5 cap al centre, des de el carrer Madrid giraran pel carrer Galícia, av. Estatut i camí de Ca n’Oriol per tornar al seu recorregut habitual al carrer de Calderón de la Barca. Durant aquest dia les parades de la Plana de Can Bertran i el carrer Lourdes restaran inactives, en ambdós sentit de la marxa.

Pel que fa als turismes, els vehicles que accedeixen per l’avinguda L’Estatut hauran d’anar fins al carrer Les Basses per anar cap a La Serreta i fins al carrer Galícia per anar cap a Ca n’Oriol, el mateix trajecte que hauran de fer els conductors que des de Calderón de la Barca arribin al camí de Ca n’Oriol que hauran de pujar fins a l’av. L’Estatut. A més, des del c. Sant Gaietà, l’itinerari que es recomana és anar pels carrer General Castaños, Aribau i Calderon de la Barca.

La previsió és que dimarts el trànsit estigui restablert de forma completa, tot i que la durada inicial de les obres és d’un parell de dies.