Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 80 persones assisteixen a la lectura del manifest del Dia internacional de les dones 2011 Aquesta tarda les dones visitaran l’Ajuntament on seran rebudes per l’alcaldessa de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 80 persones assisteixen a la lectura del manifest del Dia internacional de les dones 2011

Aquesta tarda les dones visitaran l’Ajuntament on seran rebudes per l’alcaldessa de Rubí.
Una vuitantena de persones han assistit avui 8 de març a la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones 2011, que aquest any reivindica la igualtat de dones i homes com a camí de progrés, fent un repàs de les diverses fites aconseguides per les dones al llarg de l’últim segle per aconseguir aquesta igualtat, com la llei per a la igualtat efectiva entre dones i homes i la llei catalana per a l’eradicació de la violència masclista. L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha acabat expressant que “amb la lectura d’aquest manifest, les dones d’aquest país volem ratificar el nostre compromís, que és també el de les institucions que ens representen, en la construcció d’una societat més igualitària i més justa”.

Totes les forces polítiques amb representació municipal han participat en la lectura d’aquest manifest que s’ha fet a la plaça Pere Aguilera i que ha acabat amb un vermut popular amb el qual el consistori vol celebrar aquest dia amb tota la ciutadania que participa en aquest acte reivindicatiu.

Dintre dels prop de trenta actes que l’Ajuntament organitza durant tot el mes per commemorar aquesta data, aquesta tarda a partir de les 18 h, un grup de dones rubinenques visitaran l’edifici consistorial on seran rebudes per l’alcaldessa, Carme Garcia, amb qui podran compatir la seva visió personal de la nostra ciutat.