Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 20.000 persones participen en les activitats del Carnaval 2010 que va acabar amb l’enterrament de la sardina Unes 4000 acudeixen a l’acte de l’enterrament de la sardina pintada per l’entitat Petados Crew. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 20.000 persones participen en les activitats del Carnaval 2010 que va acabar amb l’enterrament de la sardina

Unes 4000 acudeixen a l’acte de l’enterrament de la sardina pintada per l’entitat Petados Crew.
Uns 20.000 ciutadans i ciutadanes han participat en les diferents activitats que l’Ajuntament de Rubí ha organitzat amb motiu del Carnaval 2010, que va finalitzar amb l’enterrament de la sardina, on es va cremar a la foguera la sardina pintada pels integrants de l’entitat Petados Crew amb grafits.

L’acte va començar amb el seguici fúnebre a la plaça Pearson, amb l’espectacle de la Companyia Xarop de Canya, que va concentrar unes 1.000 persones, i en el qual van participar també la Geganta del Pinar, la Colla de Gegants del CEIP Teresa Altet i els Tabalers dels Diables de la Riera. En arribar a l’Escardívol, es va procedir a l’enterrament amb l’assistència d’unes 4.000 persones, que supera la participació d’anys anteriors, ja que l’any 2009 l’enterrament va reunir 3.500 persones i l’anterior unes 2.500.

Com en altres ocasions, l’acte més multitudinari va ser la Matinal de Carnaval en la qual van participar més de 15.000 persones, que va oferir diverses propostes en espais diferents de la ciutat com la plaça de Catalunya amb el taller de circ amb unes 400 persones, el ball infantil a la plaça de Salvador Allende amb la Cia Grimpalllunes amb una participació similar, o la Rambla del Ferrocarril, que es consolida com espai infantil, per on van arribar a passar prop de 9.000 persones, segons dades oficials.