Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 150 persones assisteixen al concert de gospel solidari a benefici de la gent gran Amb aquesta activitat, inclosa al projecte 'Solidaris amb la gent + gran', s’han recaptat uns 550 euros https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/comunicacio/sala-de-premsa/notes/unes-150-persones-assisteixen-al-concert-de-gospel-solidari-a-benefici-de-la-gent-gran/@@images/image/preview

Unes 150 persones assisteixen al concert de gospel solidari a benefici de la gent gran

Amb aquesta activitat, inclosa al projecte 'Solidaris amb la gent + gran', s’han recaptat uns 550 euros

El concert de gospel celebrat aquest dissabte en el marc del projecte Solidaris amb la gent + gran ha aconseguit recaptat uns 550 euros. Unes 150 persones han vist en directe les actuacions de la coral rubinenca Conturbat Me i de les formacions Bella Quirze Band i Gospel Montmeló al Teatre Municipal La Sala. Aquesta iniciativa solidària, impulsada per la Policia Local de Rubí amb la col·laboració del Consistori rubinenc i de la Creu Roja, pretén millorar la qualitat de vida de la gent gran i promocionar l’envelliment actiu, entre d’altres. 

Els organitzadors d’aquesta activitat s’han mostrat satisfets de la participació registrada, amb la qual s’han aconseguit recollir més de 500 euros. Aquests diners es destinaran a formar voluntaris de la Creu Roja perquè aquests puguin implementar les accions que l’entitat ja té planificades en el marc del seu projecte per millorar la qualitat de vida de la gent gran. Durant el concert, tots els assistents van ser obsequiats amb un braçalet commemoratiu del projecte i, a més, es va sortejar una panera amb productes del Mercat Municipal. 

Amb Solidaris amb la gent + gran també es busca sensibilitzar la societat i donar a conèixer les diferents problemàtiques que pateix la gent gran de Catalunya, i més concretament la de Rubí, així com evitar la soledat i l’aïllament social d’aquestes persones i fomentar uns hàbits de vida saludable entre aquest col·lectiu. Tot plegat, oferint-los suport, companyia, distracció i una millora de la seva autonomia personal.