Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una fuita d’aigua inunda la cruïlla entre els carrers Sant Joan i Sant Sebastià La Policia Local ha tallat la circulació al tram afectat, així com també als carrers adjacents https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una fuita d’aigua inunda la cruïlla entre els carrers Sant Joan i Sant Sebastià

La Policia Local ha tallat la circulació al tram afectat, així com també als carrers adjacents
Uns treballadors que estaven duent a terme unes tasques per instal·lar una canonada de gas al c/ Sant Joan han perforat per error una canonada de la xarxa d’abastament d’aigua. Això ha provocat una important fuita, que ha inundat els carrers Sant Joan i Sant Sebastià.

SOREA ha tancat la resta de canonades que condueixen l’aigua fins a aquest punt per tal d’evitar que la fuita fos major.

El trànsit s’ha mantingut obert en un primer moment, fins que la dotació de SOREA que ha inspeccionat l’incident ha informat del possible buidatge per sota de l’asfalt. Aleshores s’ha pres la decisió de tallar la circulació del tram afectat i, tenint en compte l’acumulació d’aigua que s’ha produït fins al carrer Riera, també s’ha restringit el pas de vehicles pels carrers adjacents a aquesta cruïlla (pont de Sant Joan, Riera i Santa Llúcia). Això ha provocat diverses afectacions de trànsit, en ser hora prèvia a la sortida de les escoles, i malgrat haver regulat el trànsit en diferents punts per tal de minimitzar-les.