Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una actuació per millorar la xarxa de clavegueram restringirà el trànsit al carrer Sant Joan La duració prevista de les obres és de tres dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una actuació per millorar la xarxa de clavegueram restringirà el trànsit al carrer Sant Joan

La duració prevista de les obres és de tres dies.
A partir de la setmana vinent, el tram del carrer Sant Joan amb el carrer Maximí Fornés estarà tancat al trànsit de vehicles per les obres de millora de la xarxa de clavegueram que l’empresa Sorea realitzarà de dilluns a dimecres de la setmana vinent en aquesta zona.

Les obres de millora, que consisteix en la renovació de les reixes pluvials instal•lades en aquesta confluència, restringiran la circulació de vehicles al carrer Sant Joan entre els carrers Maximí Fornés i Sant Sebastià, on només podran accedir els veïns que disposin d’un aparcament en aquesta zona del carrer. Des del 25 al 27 de març, el trànsit de vehicles es desviarà pel carrer Pere Esmendia, i s’establirà la restricció per a camions, autobusos i resta de vehicles de grans dimensions que s’hauran de desviar pel carrer de Cadmo.

Sorea és l’empresa concessionària del Servei Municipal de Clavegueram que, de forma puntual, realitza actuacions de curta durada per millorar la xarxa de clavegueram de la ciutat. La darrera d’aquestes actuacions ha estat la del carrer Topazi a finals del mes passat.