Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un esvoranc al passeig de la Riera limita el trànsit a la zona Sorea està reparant el tros de canonada malmès que ha provocat que la calçada s’enfonsi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un esvoranc al passeig de la Riera limita el trànsit a la zona

Sorea està reparant el tros de canonada malmès que ha provocat que la calçada s’enfonsi.
Un petit esfondrament al paviment del passeig de la Riera, entre els carrers Avinyó i Conflent, està limitant l’accés al trànsit rodat a la zona, ja que el passeig es troba tallat a l’alçada del carrer Conflent, i els vehicles s’han desviat pel carrer Avinyó per sortir a l’Av. de l’Estatut.

Arran de l’esfondrament, s’ha detectat que hi ha un tram de la xarxa de clavegueram d’aquesta zona que necessita reparacions de diversos tipus. Per aquest motiu, Sorea, empresa concessionària del Servei municipal de Clavegueram, està realitzant les obres pertinents per reparar la part malmesa i procedir després a asfaltar el tram afectat. La duració de les obres no es pot determinar a hores d’ara, ja què Sorea està valorant encara l’abast de l’afectació per definir quin tipus de reparació es necessita, tot i que podrien durar unes quantes setmanes.

De totes formes, l’empresa B Braun, que es troba davant d’una part de la zona on hi ha l’esvoranc, té garantit l’accés de tots el seus treballadors/es. A més, l’Ajuntament informarà puntualment la resta d’empreses de la zona que puguin veure afectat l’accés a les seves instal·lacions, tant bon punt la planificació de les obres s’hagi tancat de forma definitiva.