Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un conveni amb Sorea permet per 1a vegada el manteniment de les clavegueres L'empresa gestionará a partir d'ara les tasques de manteniment, neteja i renovació de la xarxa de clavegueram de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un conveni amb Sorea permet per 1a vegada el manteniment de les clavegueres

L'empresa gestionará a partir d'ara les tasques de manteniment, neteja i renovació de la xarxa de clavegueram de la ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha signat un conveni amb Albert Pinadell, director Territorial de Catalunya i Balears de Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas, S.A. (SOREA) mitjançant el qual l’empresa es farà càrrec a partir d’ara de la gestió del servei municipal de clavegueram de la ciutat. D’aquesta manera, el primer conveni signat a principis de 1995 referent al servei de subministrament d’aigua potable s’amplia ara amb la concessió de les tasques de conservació, neteja i manteniment dels 150 km de xarxa de clavegueram (amb 3.500 pous de registre i unes 7.000 reixes i embornals) que hi ha a Rubí. La tasca de manteniment del clavegueram “és imprescidible per a una ciutat i a Rubí mai s’ha fet”, ha apuntat l’alcaldessa.

Més informació