Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de veïns i veïnes de Rubí han conegut aquesta setmana els projectes que es duen a terme a la ciutat L’alcaldessa ha iniciat les trobades informatives als districtes 3 i 5. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un centenar de veïns i veïnes de Rubí han conegut aquesta setmana els projectes que es duen a terme a la ciutat

L’alcaldessa ha iniciat les trobades informatives als districtes 3 i 5.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, acompanyada de regidors i tècnics municipals, ha iniciat les dues primeres trobades amb veïns programades per explicar les 19 obres que s’han iniciat ja a la ciutat amb finançament dels Fons Estatals per a l’Ocupació i Sostenibiltiat Local (FEOSL), així com la trentena d’obres que, amb inversió municipal i supramunicipal s’estan fent actualment al municipi o estan a punt d’iniciar-se.

Un centenar de veïns i veïnes van seguir l’explicació en les trobades de dimecres al CEIP Maria Montessori corresponent al districte 3, i ahir dijous al Centre Cívic de Ca n’Oriol al districte 5 i van plantejar preguntes i peticions relacionades amb la millora del districte que van ser recollides pels tècnics municipals presents.

La pròxima trobada amb veïns es farà el 21 de juny, a les 19 h, al districte 4, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.

Canvis de circulació al carrer Lumiere a partir del 16 de juny

Durant la trobada de dimecres, els veïns van conèixer de primera mà els canvis de circulació que l’Ajuntament de Rubí té previst implantar a partir del 16 de juny i fins a l’inici de les obres que s’han de fer al tram final del carrer Bartrina i la plaça dels Sindicats, programades per al darrer trimestre de l’any.
Uns canvis que, de forma més immediata, repercutiran en el sentit de la circulació del carrer Lumiere que passarà a ser en sentit passeig dels Ferrocarrils (actualment la circulació és en sentit al carrer Cervantes).

Les setmanes prèvies a l’inici de les obres del carrer Bartrina, canviaran de sentit els carrers Durant i Bas i Maragall.