Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un camió xoca contra la tanca d’una casa del c/ Pablo Neruda El vehicle, estacionat en pendent, formava part d’un equip de treball d’obres de canalització de gas que estava treballant a la zona https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un camió xoca contra la tanca d’una casa del c/ Pablo Neruda

El vehicle, estacionat en pendent, formava part d’un equip de treball d’obres de canalització de gas que estava treballant a la zona
Aquest dimecres al migdia, un vehicle que formava part d’un equip de treball d’obres de canalització de gas i que estava estacionat en pendent al c/ Pablo Neruda s’ha precipitat carrer avall fins a xocar contra la tanca perimetral d’una casa situada a l’alçada del número 6 d’aquesta via. La causa de l’accident podria haver estat que el vehicle estigués mal frenat.

Com a conseqüència del xoc, la tanca, d’obra vista, ha resultat afectada. Concretament, s’ha arrencat un tram d’uns 7 metres de paret. També han resultat danyats dos turismes que estaven estacionats davant la casa afectada. El vehicle causant de l’accident, que també ha patit danys importants, ha estat retirat pel servei d’assistència.

El titular de l’habitatge afectat ha rebut assistència d’una ambulància del 061 al mateix domicili a causa d’una baixada de sucre. No ha calgut, però, el seu trasllat a cap centre mèdic.

Agents de la Policia Local de Rubí i el responsable municipal de Protecció Civil s’han desplaçat fins al lloc dels fets per tal de recollir tota la informació relativa a l’accident i adoptar les mesures de precaució necessàries, davant les possibles afectacions estructurals de la tanca.