Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Última jornada de la xarxa cívica i solidària de Rubí, aquest dissabte a la plaça Doctor Guardiet Més de 1200 persones participen en les sessions per promoure les xarxes socials de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Última jornada de la xarxa cívica i solidària de Rubí, aquest dissabte a la plaça Doctor Guardiet

Més de 1200 persones participen en les sessions per promoure les xarxes socials de Rubí.
El centre de la ciutat ha estat l’espai escollit per celebrar la darrera jornada de la Xarxa Cívica i Solidària que l’Ajuntament de Rubí ha organitzat en diversos barris de la ciutat per tal de fomentar accions que promoguin el coneixement i reforcin les xarxes socials existents a Rubí.

La quarta jornada d’aquest programa s’iniciarà el pròxim dissabte 12 de gener a les 11 h a la plaça del Doctor Guardiet, amb l’obertura de les parades de les entitats solidàries de Rubí que oferiran a la ciutadania participant tallers, exposicions dels seus treballs, degustació de menjars típics i informació de les seves activitats quotidianes.

Inicialment, està prevista la participació de l’AV El Pinar, Colla de Geganters del Pinar, Colla de Geganters del Teresa Altet, AV Portal de Ca n’Oriol, AV de Ca n’Oriol, AV Rubí 128, Esplai Riu Roig, Centre d’Educació Especial Ca n’Oriol, Y me llamo Perú, Brasil País Tropical, A mi lindo Ecuador, Associació Catalano Uruguaiana Los Botijas, Fundació Quetzal, Fundació Vicente Ferrer, Casal d’Amistat Catalano Cubà, Vida i Pau, Rubí Solidari, ACSPROSC, Associació Compartir, Creu Roja, AV 25 de Setembre, AV Les Torres, Entreveïns, Plataforma Hipoteca, AV Plana del Castell, CE l’Eixam, CRAC i AV Centre. A més la participació del Servei de Mediació de l’Ajuntament de Rubí i la Comissió d’Adolescència i el Consell dels Infants de la ciutat.
Paral·lelament, hi haurà l’espectacle musical “La volta al món en 80 ritmes” a càrrec de la Cia. Babèlicus, qui també dinamitzarà l’acte al llarg de la jornada. La sessió finalitzarà cap a les 14 h.

Fins ara, més de 1200 persones han participat en les quatres sessions que s’han fet en els barris de El Pinar, Les Torres, 25 de setembre, Rubí 2000, Ca n’Oriol, La Serreta, Zona Nord i la Plana del Castell, la darrera de les quals es va fer de forma conjunta amb el lliurament de la 7a edició dels Premis al Civisme.

Emmarcada en la campanya del consistori per fer una ciutat més cívica, la xarxa ha volgut impulsar la participació de les entitats ciutadanes organitzades de Rubí que treballen per a donar suport i promoure el civisme i la solidaritat veïnal.