Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Troba el finançament més adequat per a la teva empresa', la nova jornada organitzada per l’OSE Una trentena de companyies s’han inscrit en aquesta iniciativa, que se celebrarà aquest dijous, a partir de les 9:30h, al Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Troba el finançament més adequat per a la teva empresa', la nova jornada organitzada per l’OSE

Una trentena de companyies s’han inscrit en aquesta iniciativa, que se celebrarà aquest dijous, a partir de les 9:30h, al Rubí+D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza una jornada adreçada a aquelles companyies interessades a conèixer les diferents opcions de finançament a les quals poden tenir accés: banca pública, banca privada i àngels inversors. La jornada tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 9:30h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.

El regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, i el vocal de Cecot-Rubí, Xavier Viladiu, donaran la benvinguda a la trentena d’empreses que s’han inscrit a la jornada. Posteriorment, es parlarà dels àngels inversors, dels diferents tipus de finançament públic (ICO, ICF i Avalis) i del finançament privat (Enisa i CESCE). Per últim, s’obrirà el torn de preguntes.