Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres alumnes d’Edra seleccionades al Certamen d’art gràfic per a joves creadors 2011 La mostra amb les 60 obres seleccionades es podrà visitar fins al 4 de setembre al Museo de la Casa de la Moneda de Madrid. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tres alumnes d’Edra seleccionades al Certamen d’art gràfic per a joves creadors 2011

La mostra amb les 60 obres seleccionades es podrà visitar fins al 4 de setembre al Museo de la Casa de la Moneda de Madrid.
Les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Serigrafia artística de l’Escola d’Art i Disseny Edra Irene Martínez, Cristina Rodríguez i Isabel Aguilera han estat seleccionades en el Certamen d’art gràfic per a joves creadors 2011 organitzat per Calcografía Nacional de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando a Madrid.

La convocatòria d’aquest premi, que promociona als joves artistes en diverses modalitats de creació d’imatges múltiples (gravat, litografia, serigrafia, tècniques digitals i electrogràfiques), consistia a presentar una obra de creació múltiple. Totes les obres presentades per les alumnes d’Edra han estat realitzades amb tècniques digitals combinades amb estampació serigràfica com a resultat de la col·laboració entre els mòduls de Disseny per ordinador i Projectes de serigrafia de l’escola.

Un total de 60 obres d’aquesta edició, de les 112 presentades a concurs, han estat seleccionades pel jurat per integrar-se a l’exposició que es podrà visitar fins al 4 de setembre al Museo de la Casa de la Moneda a Madrid.

Aquest certamen, que es convoca des de l’any 1996, s’ha anat convertint en un lloc de trobada i concurs entre els diversos centres d’ensenyament dedicats a l’art de la estampació, amb una elevada participació de diferents escoles d’arreu de l’estat tant públiques com privades.

L’edició de 2011 ha estat convocada per Calcografía Nacional de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre-Real Casa de la Moneda, la Fundación CEIM y la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, amb la col·laboració de la Asociación Gremial de Empresarios de Artes Gráficas de Madrid AGM i el portal d’art Hispanart.