Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els grafits i el hip hop, amb el Festival Mixing Colors Aquest any es fa el primer cap de setmana de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tornen els grafits i el hip hop, amb el Festival Mixing Colors

Aquest any es fa el primer cap de setmana de juliol.
La ciutat torna a acollir una nova edició del Festival Mixing Colors que s’iniciarà a les 10 hores amb les inscripcions pels campionats i demostracions de Skateboard i Half Pipe, que es podran fer a l’Escardívol, un dels llocs de celebració del festival.

L’altra ubicació és la carretera comarcal 1413, on se celebrarà el IV Concurs de Graffiti de Rubí, que va ser recuperat l’any passat amb molt èxit ja que van participar 125 grafiters. Aquest concurs, que promou la creativitat d'aquesta manifestació artística amb la realització de pintades a la via pública, es farà de 10.30 a 18 hores i té dues categories (individual i per equip) amb tres modalitats de premis per a cadascuna d’elles.


A partir de les 22 hores, del dissabte 4 de juliol tindrà lloc el concert gratuït en què participaran dos grups musicals importants en el món del hip hop, La Excepción i León Dramaz.
  • La Excepción, un trio madrileny liderat per El Langui, que ha guanyat el Goya al millor actor revelació pel seu paper a “El truco del manco”. Amb dos treballs publicats (Catacheli i Aguantando el tirón) van guanyar el Premi MTV Europeu al millor artista espanyol de 2006.
  • León Dramaz, que presentarà el seu primer treball Infinito, en què han col•laborat coneguts artistes del món del hip hop com Juan Solo de Sólo Los Solo, Tremendo, Dj Mark de Scratch Comando o El Payo Malo (guanyador del Micro de Plata de Hip Hop Nation al Mejor Solista).

Aquest festival, en què l’any passat van participar al voltant de 1.500 persones ja que la pluja va fer cancel•lar el concert de la nit, vol promocionar la ciutat de Rubí dins el món del hip hop, promoure un tipus de llenguatge d’expressió artística molt arrelat entre els joves, fomentar el desenvolupament professional dels artistes joves que treballen la tècnica del grafit i augmentar la participació dels joves en actes culturals.