Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de màgia a la Biblioteca Mestre Martí Tauler per a tota la família el pròxim dijous Bocabadat del Màgic Cambras s’oferirà a partir de les 18 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taller de màgia a la Biblioteca Mestre Martí Tauler per a tota la família el pròxim dijous

Bocabadat del Màgic Cambras s’oferirà a partir de les 18 h.
El Màgic Cambras oferirà l’espectacle Bocabadat, un taller de màgia adreçat a tota la família, el pròxim dijous 19 de maig a les 18 h, a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, dintre de la programació d’activitats que aquest equipament cultural de la ciutat ha preparat per a aquests primers mesos de l’any.

Bocabadat! vol apropar l'art de l'il·lusionisme als més petits, ja que, en una primera part el Màgic Cambras presentarà al públic diversos trucs i després els ensenyarà a fer-los. Posteriorment, els nens i nenes que assisteixin a l’espectacle passaran a ser els veritables protagonistes perquè hauran de fer un per un la presentació del joc de màgia que hagin assolit, com si es tractés d’un espectacle de màgia real per tal que tothom quedi bocabadat.

El Màgic Cambras es va iniciar en el món de l'espectacle com a presentador i “showman”, per passar després a endinsar-se en el món de l'il·lusionisme fins que es dedica de forma exclusiva a la màgia, des de fa uns vuit anys. Ha actuat en diversos espais, com festes majors, presentacions i festivals i forma part de l'organització del Festival anual de màgia del barri de Sant Antoni de Barcelona.