Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suspesa l’obra La Celestina que s’havia d’interpretar aquest dissabte 17 de març a La Sala L’Ajuntament està intentant que es pugui tornar a programar per finals d’any a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Suspesa l’obra La Celestina que s’havia d’interpretar aquest dissabte 17 de març a La Sala

L’Ajuntament està intentant que es pugui tornar a programar per finals d’any a la ciutat.
La companyia Atalaya de Sevilla, que havia d’interpretar l’obra La Celestina aquest dissabte 17 de març a La Sala, no podrà dur a terme la funció de la mateixa, que formava part de la programació de la Temporada Estable del Teatre Municipal La Sala per a aquest primer semestre de l’any.

Tot i els esforços per ambdues parts, ha estat impossible mantenir l’espectacle dins de l’oferta d’aquest primer semestre, i l’Ajuntament està mantenint converses amb la companyia per poder trobar una data, dins del darrer trimestre de l’any 2012, per poder oferir en la nostra ciutat aquest darrer espectacle de la prestigiosa companyia que l’any 2008 va guanyar el Premi Nacional de Teatre.

Totes aquelles persones que hagin adquirit localitats per aquesta funció, poden posar-se en contacte amb l’Àmbit de Promoció de la Cultura, tel. 93 588 7000, ext. 4424, per poder tramitar la recuperació de l’import de les mateixes.