Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SOREA substituirà dues reixes pluvials a la carretera d’Ullastrell deteriorades pel pas del temps Mentre durin els treballs, que s’iniciaran el 28 de gener i que és previst que durin una setmana, es permetrà el pas alternatiu al tram afectat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

SOREA substituirà dues reixes pluvials a la carretera d’Ullastrell deteriorades pel pas del temps

Mentre durin els treballs, que s’iniciaran el 28 de gener i que és previst que durin una setmana, es permetrà el pas alternatiu al tram afectat.
SOREA, l’empresa gestora del servei d’aigües de Rubí, durà a terme a finals de gener una actuació de millora a la carretera d’Ullastrell, a l’alçada del carrer d’Alcanar. Els treballs consistiran en la substitució de dues reixes pluvials, deteriorades com a conseqüència del pas del temps, per unes altres de noves.

Els treballs a la carretera d’Ullastrell s’iniciaran el dilluns, 28 de gener, i és previst que s’allarguin durant tota la setmana. Mentre durin les obres, es permetrà el pas alternatiu de vehicles al tram afectat d’aquesta via, entre els dos accessos al carrer d’Alcanar. A partir de les 18h es restablirà el trànsit normal.