Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obren les inscripcions per als cursos d'informàtica i Internet El període d'inscripció és del 23 de març al 2 d'abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'obren les inscripcions per als cursos d'informàtica i Internet

El període d'inscripció és del 23 de març al 2 d'abril.
Del 23 de març al 2 d'abril estarà obert el període d'inscripcions per als cursos d'informàtica i Internet corresponents al tercer trimestre de la campanya de formació en noves tecnologies 2008-09.

La campanya de formació en noves tecnologies 2008-09 arriba al tercer trimestre amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació; gairebé 500 ciutadans i ciutadanes han realitzat algun dels cursos d'informàtica i Internet entre setembre de 2008 i març de 2009. La inscripció s'ha de fer trucant al telèfon 902 07 66 15, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.

Per al tercer trimestre, que anirà del 14 d'abril al 18 de juny, torna tota l'oferta de cursos dels nivells inicial i mig i dels monogràfics. Els cursos tenen una durada de 16 hores i una matrícula de 5,20 €, i estan adreçats a tots els rubinencs i les rubinenques majors de 16 anys. Hi ha cursos per a qui mai no ha utilitzat un ordinador fins a cursos de tractament d'imatges o de les aplicacions ofimàtiques més habituals. Hi haurà grups específics per a dones i per a majors de 60 anys i als cursos es treballa amb programari lliure. Els manuals estan editats sota llicència Creative Commons i estan disponibles en el web www.rubidigital.cat.

Més informació sobre els cursos.