Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per sol·licitar un dels 61 pisos de venda i de lloguer a Rubí Els habitatges formen part de les promocions de Sant Jordi Parc, Belxite, Pontevedra i Lepant. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'obre el termini per sol·licitar un dels 61 pisos de venda i de lloguer a Rubí

Els habitatges formen part de les promocions de Sant Jordi Parc, Belxite, Pontevedra i Lepant.
A partir d’avui dimecres, 2 de març, i fins el proper 1 d’abril estarà obert el període de recollida de sol·licituds per a optar a un dels 61 pisos de protecció oficial disponibles a la ciutat. Aquests habitatges formen part de 4 promocions diferents, dues d’elles en règim de venda i les altres dues, de lloguer.

33 habitatges de venda al c/ Lepant
En el cas de la promoció de 46 habitatges de compra al carrer de Lepant (Zona Nord), ara es recolliran les sol·licituds per als 33 pisos (un d’ells adaptat) que van quedar vacants el mes de gener, quan se’n van adjudicar 13.

Aquests pisos, construïts per l’IMPSOL, tenen un preu que oscil•la entre els 130.600 i els 138.600 euros. Els habitatges tenen dues habitacions i una superfície màxima de 58 m2. L’edifici està format per dos blocs paral·lels de 4 plantes i baixos, separats per un pati longitudinal de 10,5 metres amb jardins comunitaris, per on s’accedeix als habitatges. A la planta baixa s’hi han construït 4 locals comercials i 3 vivendes, una d’elles adaptada; a la primera planta se situen 10 habitatges més i l’accés a un local comercial; i a les tres plantes restants hi ha un total d’11 habitatges a cadascuna d’elles.

5 habitatges de venda a Sant Jordi Parc
El juny de 2010 i el setembre de 2010 es van lliurar les claus de bona part dels 55 habitatges de protecció oficial en règim de venda de Sant Jordi Parc. Cinc d’ells (un adaptat) van quedar vacants i, per tant, es poden sol·licitar en aquesta nova convocatòria.

Aquesta promoció, construïda també per l’IMPSOL, està formada per dos edificis situats al carrer de Cati Curet i a l’avinguda de Josep Ferrer i Domingo. Aquestes vivendes tenen una superfície d’entre 56 i 60 metres quadrats i un preu que, segons la distribució, oscil·la entre els 105.000 i els 147.900 euros, amb la plaça de pàrking inclosa. Tots els pisos tenen dues habitacions i un bany.

22 pisos de lloguer al c/ Belxite
La societat municipal Promocions Urbanes de Rubí S.A. (PROURSA) promou 22 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer al c/ Belxite. La construcció d’aquests pisos, actualment en obres, és previst que estigui enllestida a principis de 2012.

L’edifici constarà de 4 plantes, amb 5 o 6 habitatges per planta. També disposarà de 15 places d’aparcament vinculades als pisos i 6 trasters. La superfície útil dels habitatges, que poden tenir 1, 2 o 3 dormitoris, oscil•larà entre els 41 i el 72 metres quadrats. En total hi haurà 8 habitatges d’una habitació, d’aproximadament uns 41 m2, 12 habitatges de dues habitacions, d’uns 52 m2, 1 habitatge de tres habitacions, d’uns 71 m2, i 1 habitatge adaptat de 71 m2 per a persones amb mobilitat reduïda.

1 pis adaptat de lloguer al c/ Pontevedra
I, per últim, fins l’1 d’abril també es pot sol·licitar un habitatge adaptat de la promoció del c/ Pontevedra, que ha quedat vacant al no haver-hi llista d’espera per a aquest pis adaptat, integrat als altres 38 pisos que formen part d’aquesta promoció.

Aquest habitatge de 50 m2 de superfície útil, que té associada una plaça d’aparcament, disposa d’un únic dormitori.

Altres promocions
El passat mes de novembre, l’empresa pública ADIGSA, conjuntament amb l’Ajuntament de Rubí i PROURSA, van sortejar els 66 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Can Sant Joan. En total es van presentat 305 sol·licituds, de les quals se’n van admetre 220. Les 85 restants van quedar excloses al no complir els requisits de la normativa o bé per falta de documentació. El lliurament de claus d’aquests habitatges podria tenir lloc cap al mes de maig.