Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sense neu a Rubí però amb els termòmetres sota zero Les urbanitzacions registraven temperatures de 4 graus sota zero a les 7.30 h mentre que al nucli urbà el termòmetre marcava 3 graus negatius. Hi haurà classes avui però no transport escolar. Es manté la suspensió de les activitats esportives per a menors durant el cap de setmana i per tant, el cross no es farà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sense neu a Rubí però amb els termòmetres sota zero

Les urbanitzacions registraven temperatures de 4 graus sota zero a les 7.30 h mentre que al nucli urbà el termòmetre marcava 3 graus negatius. Hi haurà classes avui però no transport escolar. Es manté la suspensió de les activitats esportives per a menors durant el cap de setmana i per tant, el cross no es farà.
Les previsions d'alt risc de nevades per a la passada nit i matinada a la comarca no s'han complert a Rubí però sí el desplom dels termòmetres que aquest matí marca temperatures sota zero, tant a les urbanitzacions com al nucli urbà. Afortunadament, la manca de neu fa que la davallada de temperatures no hagi provocat cap problema de creació de plaques de gel que hagin comportat problemes de mobilitat a la població. Només s'ha localitzat un punt on la Brigada municipal ha hagut d'intervenir aquest matí abocant-hi salt: el vial de connexió entre El Pinar i Can Rosés. Al llarg dels darrers dos dies, l'Ajuntament ha distribuit 65 tones de sal entre les principals vies de circulació del nucli urbà i urbanitzacions davant el perill de glaçades.
Davant la fluïdesa en la mobilitat la decisió presa al llarg de la tarda-vespre d'ahir per la Generalitat i l'Ajuntament de mantenir els centres escolars oberts avui, es ratifica i, per tant, hi haurà classes normals. Amb tot, no hi haurà transport escolar interurbà, el que afecta als alumnes que l'utilitzen per arribar al JV Foix, Joan Maragall o al centre d'educiació especial de Ca n'Oriol.
El comitè d'emergències de l'Ajuntament de Rubí es tornarà a trobar a les 10 d'aquest matí per fer una avaluació global de la situació i analitzar les previsions meteorològiques del cap de setmana i les recomanacions que cal donar a la ciutadania.