Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se sortegen 38 pisos de protecció oficial de les promocions de Sant Jordi Parc i del c/ Lepant Es tracta dels habitatges, tots ells en règim de venda, que van quedar vacants en la primera adjudicació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Se sortegen 38 pisos de protecció oficial de les promocions de Sant Jordi Parc i del c/ Lepant

Es tracta dels habitatges, tots ells en règim de venda, que van quedar vacants en la primera adjudicació.
L’Ajuntament de Rubí, la societat municipal Promocions Urbanes de Rubí SA (PROURSA) i l’IMPSOL sortejaran els habitatges de protecció oficial en règim de venda de les promocions de Sant Jordi Parc i del carrer de Lepant que no es van assignar en la primera adjudicació. El sorteig tindrà lloc demà dimecres, a les 12h, a l’auditori del Castell EcoMuseu Urbà de Rubí.

En el cas de la promoció de 46 habitatges de compra al carrer de Lepant (Zona Nord), demà se sortejaran els 33 pisos (un d’ells adaptat) que van quedar vacants el mes de gener, quan se’n van adjudicar 13. Aquests pisos, construïts per l’IMPSOL, tenen un preu que oscil·la entre els 130.600 i els 138.600 euros. Els habitatges tenen dues habitacions i una superfície màxima de 58 m2.

Demà també se sortejaran els 5 pisos (un d’ells adaptat) de la promoció de 55 habitatges en règim de venda de Sant Jordi Parc que van quedar vacants en la primera adjudicació. Els propietaris dels altres 50 pisos d’aquesta promoció ja van rebre les claus dels seus nous habitatges el juny de 2010 i el setembre de 2010. Aquesta promoció, construïda també per l’IMPSOL, està formada per dos edificis situats al carrer de Cati Curet i a l’avinguda de Josep Ferrer i Domingo. Aquests habitatges tenen una superfície d’entre 56 i 60 metres quadrats i un preu que, segons la distribució, oscil·la entre els 105.000 i els 147.900 euros, amb la plaça de pàrking inclosa. Tots els pisos tenen dues habitacions i un bany.

La societat municipal PROURSA ha rebut un total de 41 sol·licituds per a optar a un d’aquests 38 pisos. Només una d’elles és per a un habitatge adaptat, malgrat que entre els pisos que se sortejaran demà n’hi ha dos amb aquestes característiques.